УМЕТНОСТ
АРТ , ЛИЦЕ И БОИ
Креативен процес кој се користи за визуелно подобрување на убавината на човечката форма.
Артистичка апликација на козметика (боја) врз лице. Датира од антички времиња , користена од религиозни и воени причини.
DEBORAH MILANO

ИТАЛИЈАНСКА СТРАСТ ЗА УБАВИНА

Deborah Milano ја инјектира италијанската совршеност во светот на козметиката од 1962 година. Производите на фирмата комбинираат страст за убавина, внимание на детали и прецизност. Со повеќе од 50 години на искуство и ентузијазам, заедно со неколку генерации на брендот, може да има само еден резултат – совршена козметика.

Deborah Milano се гордеат со својот дизајн на производи. Тие се дизајнирани секогаш да бидат лесно препознатливи. Нивните специфични форми ве тераат да ги допрете. Нивниот козметички опсег има уникатно чувство на боја – индивидуалните нијанси се лесни за носење и добро се комбинираат едни со други. Квалитетот, достапноста и следењето на најновите трендови во светот на убавината придонесоа брендот брзо да стане еден од лидерите на италијанскиот пазар. Денес можете да го најдете во повеќе од 50 земји во светот.

ЕКСПРЕСНА УСЛУГА
ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ
Посветени на квалитетот и брзината на услугата за испорака на наши продукти..
1876

ПРОДУКТИ ЗА УБАВИНА

Врвните брендови кои ги нудиме не дозволуваат да има промашување..
2540

УСЛУЖЕНИ КЛИЕНТИ

Традиционални клиенти кои редовно ги користат нашите продукти..
ae61fb3e70d638e31f191ccd7521f942

ШМИНКА ЗА УСНИ

b030811f22f0cb2af990c9fcc4110f0b

ШМИНКА ЗА ОЧИ

KRYOLAN
KRYOLAN
ШМИНКАТА Е НАУКА
KRYOLAN производите за шминка на лице се композиција на состојки кои се посебно добри за кожата. Дерматолошките тестови ја потврдуваат нивната неверојатна компатибилност со секоја кожа.

Искусни експерти ги имаат специјално креирано пудрите и крем шминката, коректорите, базите и моливите, посебно оние за работа на филм, ТВ, видео и фотографија. Каков ефект и да е потребно да се постигне, за каква и да е потреба, овие производи се незаменливи.

СПЕЦИЈАЛНИ ЕФЕКТИ
СПЕЦИЈАЛНИ ЕФЕКТИ
ФИЛМ И ТЕЛЕВИЗИЈА
Производи за креирање специјални ефекти и реализирање на креативни идеи. Од вештачка крв до ефекти на ќелавост и маски.
dd023c64dbccff083faed8151e6655f8

ВЕШТАЧКА КРВ

halloween_flapper_girl_2018 1

РАНИ