ITALWAX
ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИКА ЗА ДЕПИЛАЦИЈА
Italwax нуди професионална козметика за депилација произведена во согласност со модерната и класична италијанска формула, под строг надзор на приватна лабораторија во Милано.

Сите Italwax восоци имаат висока лепливост , што ја прави процедурата за отстранување на влакна најефикасна, брза, безбедна и релативно безболна.
Линијата е создадена според индивидуалните преференции на козметолозите, поради што секој специјалист може да добие свој индивидуален сет на производи за подготовка на кожата за депилација и завршување на постапката.

ITALWAX
ЛИНИЈА НА ПРОИЗВОДИ
• класични топли восоци базирани на природна смола
• иновативни нискотемпературни филмски восоци
• апсолутно хипоалергични синтетички восоци
• комбинирани восоци «FLEX»
• ефективни производи за нега на кожата пред и после депилацијата
• професионални грејачи за восок и додатоци.
Сите Italwax производи се ефикасни, хипоалергични и може да се комбинираат, што овозможува најчисто, брзо и безболно да се направи постапка на депилација..
miravedaseabar
miravedaalmondbar
MIRAVEDA КОЗМЕТИКА
КОЗМЕТИКА ЗА КОЖА
MIRAVEDA КРЕМИТЕ СЕ ИДЕАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ЗАШТИТА НА КОЖАТА. Тие се користат за време на процедурите за масажа, маникир, педикир , парафин терапија…

Тие се исто така погодни за домашна употреба.

Cart-Azulene
Cart-Azulene-восок
ТРАНСПАРЕНТЕН
ТРАНСПАРЕНТЕН ВОСОК ОД МЕД
Дизајниран за ефикасно отстранување на тенки и лесни влакна, кој се одликува со одлична адхезија, нанесен во тенок слој.

Форма на производот: 100 ml.

ТОПИЛКИ ЗА ВОСОК
ТОПИЛКИ ЗА ВОСОК
ITALWAX
Топилки за восок со еден кертриџ или цело пакување..
PRAZNA-ERE

ТОПИЛКА

ЗА ВОСОК
PRAZNA-ERER

ТОПИЛКА

ЗА ВОСОК