WIMPERNWELLE
ДО ПРИРОДНО ИСКРИВЕНИ ТРЕПКИ
Атрактивен природен изглед и совршен поглед можете да постигнете само со примена на продуктите на Wimpernwelle.

Едноставно со третман на секои 6-8 недела

Нема оштетување на трепките

Со WIMPERNWELLE вашите трепки може да бидат благо или целосно завиткани

wimpernwelle-binacil-wimpern-augenbrauen-farbe-l
binacil-eyelash-eyebrow-tint-hydrogen-peroxide-c
BINACIL БОЈА
БОЈА ЗА ТРЕПКИ
Различни нијанси на боја за вашите трепки.
WIMPERNWELLE
ОТСТРАНУВАЧИ НА ЛЕПАК ПО ТРЕТМАН
Овие производи ви помагат лесно да ги отстраните лепилото и ролните за трепки од очите на клиентите по третманот.
eyelash-perm-lash-lifting-glue-and-roll-remover
lash-lifting-eyelash-perm-sodium-chloride-soluti