11010_00_prod_o-14_960

DIGITAL COMPLEXION

Течна пудра
vitacolor-1w

VITACOLOR

Течна пудра
ПУДРИ
ПУДРИ
Пудрите/ фондациите на Kryolan се направени според највисоки светски стандарди од светот на козметиката. Се одликуваат со висока покривност, пигментација и разноврсност за секој тип на кожа. Видови: течни, крем пудри и пудри во форма на стик.
TV PAINT

TV PAINT STICK

Крем пудра
supracolor-30-4w

SUPRACOLOR

Крем пудра
ултра

ULTRA FOUNDATION

Крем пудра
ultra fluid

ULTRA FLUID FOUNDATION

Течна пудра
ПАЛЕТИ
ПАЛЕТИ
Една од работите што ги прави посебни производите на Kryolan е нивната повеќенаменска употреба. Во својата линија на производи Kryolan располага со голем број на производи во форма на палети за лице, тело, очи, усни.
concealer-circle

CONCEALER CIRCLE

Палета коректори со 6 бои
trio

ULTRA FOUNDATION TRIO

Палета коректори со 3 бои
dual-finish-cold-complexion

DUAL FINISH

Палета
Set-so-kompaktni-hajlajteri-vo-8-boi-600

GLAMOUR GLOW

Палета
05318_00_prod_v-2_960

EYE SHADOW VARIETY

Палета
01004_00_prod_fp_960 1

SUPRACOLOR СО 12 БОИ

Палета
dermacolor-camouflage-creme-quintet-dq-1

CAMOUFLAGE CREME DERMACOLOR

Палета
05355_01_prod_Brows 1_960

СЕНКИ ЗА ВЕЃИ ПАЛЕТА СО 5 БОИ

Палета
15

ПАЛЕТА СЕНКИ ЗА ОЧИ ОД 15 БОИ

Палета
10

ПАЛЕТА СЕНКИ ЗА ОЧИ ОД 10 БОИ

Палета
KRYOLAN
KRYOLAN
ШМИНКАТА Е НАУКА
ШМИНКА
ЗА ВИЗУЕЛНО ИЗРАЗУВАЊЕ
Професионалната шминка на германскиот бренд Kryolan опфаќа широка палета на инклузивни производи за сите професионалци за шминка и корисници на шминка со акцент на  професионалните дисциплини како што се мода, театар, ТВ и филм, цртање на лице и тело и специјални ефекти. Kryolan опфаќа две третини од глобалното производство на професионална шминка за филм, ТВ и театар.
ШМИНКА ЗА ОЧИ
ШМИНКА ЗА ОЧИ
Очите се клучот за експресивна шминка. Широкиот асортиман на производи од KRYOLAN од шминка за очи содржи сенки, тушеви, глитери, шминка за веѓи, моливи и слично.Производи со исклучителен квалитет, одличен комфорт, неспоредлив ефект и идеални за ХД камера.
775ba792c58f01ad216f8da9ad88d048
61dde95f41448cd219a869d58f34bb47

KRYOLAN производите за шминка на лице се композиција на состојки кои се посебно добри за кожата. Дерматолошките тестови ја потврдуваат нивната неверојатна компатибилност со секоја кожа.

Искусни експерти ги имаат специјално креирано пудрите и крем шминката, коректорите, базите и моливите, посебно оние за работа на филм, ТВ, видео и фотографија. Каков ефект и да е потребно да се постигне, за каква и да е потреба, овие производи се незаменливи.