MAX2ORIGINALE
Бренд идентитетот на Max2originale ™ подразбира “Комуникација” + “Најдобар производ за продолжување на трепките”.

Со оглед на различните гледишта без никакви предрасуди, мислењата на клиентите се ценети и прифатени.

Врз основа на “Комуникација”, високо квалитетните екстензии за продолжување на трепките се презентирани преку предлогот за нови идеи и креативни испитувања.

Како водечки Бренд за екстензии, Max2originale ™ ветува декс ќе обезбеди “Најдобар Производ за Продолжување на Трепки” со конкурентна цена и задоволителна услуга.

Max2originale ™ секогаш обезбедува исклучителни производи.

НЕГА ПРЕД ТРЕТМАН
НЕГА ПРЕД ТРЕТМАН
памучни дискови за чистење

PROTEIN CLEANSING PADS

Дискови со природни екстракти , со мирис на роза за чувство на свежина. Ја штити и чувствителната кожа бидејќи не содржи вештачки бои, алкохол. Минерални масла, силиконски масла и парабен. Достапен во пакување со 75 памучни дискови.

ЧЕКОР А

ПОДГОТОВКА ЗА ПРОЦЕДУРА
Гелни подлоги

COENZYME Q10 GEL PATCHES

Гелни подлоги кои хидратираат и ја подмладуваат кожата околу очите редуцирајќи ги фините линии и бори.
Комфорни се за кожата и за заштита на истата при работа.
Достапен во пакување со 10 парчиња.

ЧЕКОР Б

ПРОЦЕДУРА
ПРОЦЕДУРА

ЛЕПАЦИ И СРЕДСТВА ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ

Лесен мирис, долготраен лепак.
Се суши инстантно.
За експерти и професионалци.
Достапни во пакување од 5 мл и 10 мл.

ЕКСТЕНЗИИ ЗА ТРЕПКИ

Остануваат извиткани подолго поради одличната флексибилност
Уникатна мека текстура за комфорт, без да предизвикува иритација
Достапни во индивидуално пакување според големина и во комбинирано пакување со 16 реда.

ЧЕКОР В

РЕОБРАБОТКА И ОТСТРАНУВАЊЕ

Чистачи за лепак

MAXI LIQUID AND GEL REMOVER

Течни и гел чистачи без мирис.
За безбедно и лесно отстранување на екстензии на трепки.
За експерти и професионалци.
Достапни во пакување од 15 г.

ЧЕКОР Г

НЕГА НА ТРЕПКИ ПО ТРЕТМАН

ТОНИК ЗА НЕГА НА ТРЕПКИ

Богат тоник со хербални екстракти за нега на трепки и веѓи.
Се нанесува на коренот на трепките и веѓите слично како туш.
Препорачано е да се нанесува наутро и навечер.
Достапен во пакување од 10 мл.

СПЕЦИЈАЛНА МАСКАРА ЗА ТРЕПКИ

Маскара која ги обложува трепките еднакво и дава изглед на пополни и волуменозни трепки.
Ројал гел и хербални екстракти кои ги негуваат влакната и ги штитат од оштетувања.
Достапна во пакување од 8 мл.

ЧЕКОР Д