БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

КАРГО ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА

ЕЛЕКТРОНСКО ПЛАЌАЊЕ

БРЗО И ЛЕСНО ONLINE ПАЗАРУВАЊЕ ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ

СЕКОГАШ ОСИГУРАНИ

ОСИГУРАЈТЕ ГИ ВАШИТЕ ПНЕВМАТИЦИ

ПРОМЕНИ ПНЕВМАТИЦИ

ПРОМЕНА НА ПНЕВАМТИЦИ ВО АВТО СЕРВИС

ПРОНАЈДИ ПНЕВМАТИК

[woodmart_product_filters woodmart_color_scheme=”dark”][woodmart_filter_categories hierarchical=”1″ title=”ТИП НА ВОЗИЛО”][woodmart_filters_attribute attribute=”sezona” labels=”1″ title=”СЕЗОНА” categories=””][woodmart_filters_attribute attribute=”profil” labels=”1″ title=”ПРОФИЛ” categories=””][woodmart_filters_attribute attribute=”shirina” labels=”1″ title=”ШИРИНА” categories=””][woodmart_filters_attribute attribute=”dijametar” labels=”1″ title=”ДИЈАМЕТАР” categories=””][/woodmart_product_filters]
ЗОШТО
ЗИМСКИ ПНЕВМАТИЦИ
Безбедно возење на температури под 7С. Перформансите на вашите зимски пневматици се подобруваат со паѓањето на температурите. Зимските пневматици од Goodyear групацијата се направени од посебна high-silica смеса која овозможува лесна контрола на возилото на ладен пат, подобар старт на возилото и подобро управување.

Подобро прилепување на ладни и замрзнати патишта.  Зимските гуми имаат широки нагазни блокови и дополнителни намалувања на шарите наречени “sipes” кој даваата екстра прилепување на замрзнатите патишта и го истиснуваат акумулираниот снег.

ПНЕВМАТИЦИ
НАЈНОВА ПОНУДА НА ПНЕВМАТИЦИ
СЕКОГАШ ГИ СЛЕДИМЕ НАЈНОВИТЕ ТРЕНДОВИ..
[woodmart_products items_per_page=”4″ pagination=”arrows” columns=”4″ taxonomies=”174″]
ЕКСПРЕСНА УСЛУГА
ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ
Посветени на квалитетот и брзината на услугата за испорака и промена на пневматици..
1876

ПРОМЕНЕТИ ГУМИ

Бесплатна монтажа на пневматици и промена на истите..
2540

УСЛУЖЕНИ КЛИЕНТИ

Традиционални клиенти кои редовно ги користат нашите услуги и пневматици
ШТО ГО СКРАТУВА
ЖИВОТНИОТ ВЕК НА ГУМАТА
Животниот век на гумите го скратуваат:  брзите забрзувања,  ненадејните кочења,  преголемата брзина во завоите, брзото возење.

Гумите го паметеат секој пад во дупка, удар на рабникот, плочникот или на камен.  Невидливите оштетувања се акумулираат и ќе се покажат после извесен период, за жал можеби во најнезгоден момент.  Доколку опасните места не можете да ги избегнете возете споро и под прав агол.

Почитувајте ја најголемата дозволена носивост, вклучително и притисокот на влечната кука на приколката која ја влече возилото.

КАКО ДА ГО НАЈДЕТЕ
НАШИОТ И ВАШ ЦЕНТАР ЗА ПНЕВМАТИЦИ
АДРЕСА

Населба Автокоманда, во близина на Скопска Пивара, во кругот на ЖАС

ул. Перо Наков бр.1 (управна зграда на ЖАС)
РАБОТНО ВРЕМЕ
Понеделник – Петок 8:00-17:00
Сабота 10:00-17:00
КОНТАКТ ИНФО
02 3117 010
info@tranzit.com.mk

070 305 787
goran.tasevski@tranzit.com.mk

075 305 787
danka.tasevska@tranzit.com.mk

071 392 550
delco.lisickov@tranzit.com.mk

075 284 607
g.tasevski@tranzit.com.mk

02 3171 507, 071 222 221
магацин Скопје