KRYOLAN производите за шминка на лице се композиција на состојки кои се посебно добри за кожата. Дерматолошките тестови ја потврдуваат нивната неверојатна компатибилност со секоја кожа. Искусни експерти ги имаат специјално креирано пудрите и крем шминката, коректорите, базите и моливите, посебно оние за работа на филм, ТВ, видео и фотографија. Каков ефект и да е потребно да се постигне, за каква и да е потреба, овие производи се незаменливи.

Течна кремаста пудра со висока прикривност. Лесна е за нанесување и лесно се размачкува. По апликација, фиксирајте ја со транспарентана пудра во прав