Новости

Kryolan Tv Paint Stick – Крем пудра во стик

Успешно докажана кремаста формула во стик. Специјалната база на стикот овозможува нежна апликација која истовремено има и ефективна прикривност. Асортиманот од најмалку 53 нијанси овозможува детално да се одбере потребната нијанса. Стик пудрата е одлична за максимален ефект на сцена, филм, телевизија и видео.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *